Cégünkről

Maroslelén uniós támogatásból 2012-ben megépült egy olajsajtoló kisüzem. Lehetőséget ad arra, hogy a helyben megtermelt alapanyagokból készterméket állítson elő.
A pályázati támogatásnak megfelelően olajos magvak sajtolására nyílt lehetőségünk, de újabb pályázatok felkutatásával, több termékekkel is színesíteni szeretnék palettánkat.
Alapanyagaink nincsenek vegyszerezve, a termékeink pedig nem kapnak hő- és kémiai anyaggal történő kezelést, hogy minden, ami a testünknek jó benne maradjon.
Az üzemben található 3 db csigás növényi olajprés, amelyek darabonként 24 kg/óra teljesítménnyel működnek.
Az olajat hideg sajtolási technológiával állítjuk elő. A minőség fokozásához a lepréselt olajat legalább egy hétig ülepedni hagyjuk, majd végső lépésként megszűrjük egy olajszűrő segítségével. Ezután az olaj palackozásra kerül 0,25 literes üvegekbe.
Ugyan ezzel a technológiával napraforgóolaj előállítása is folyik az üzem területén, amelyet 1literes formában palackozunk ki.
Lendületes csapatunk pezsdítő és szorgos munkával biztosítja vevőink számára a Maroslele aranya hidegen sajtolt olajok kiváló ízét és minőségét.