Cégünkről

Maroslelén uniós támogatásból 2012-ben megépült meg olajsajtoló kisüzemünk. Lehetőségünk van arra, hogy a helyben megtermelt alapanyagokból készterméket állítsunk elő.
A pályázati támogatásnak megfelelően olajos magvak sajtolására nyílt lehetőségünk, melyet hideg sajtolási technológiával állítunk elő.
Alapanyagaink termesztésénél a vegyszermentességre törekszünk és termékeinket pedig kíméletes eljárással hozzuk létre, hogy minden, ami a testünknek jó benne maradjon.
Az üzemben található 3 db csigás növényi olajprés, amelyek biztosítják az egyenletes teljesítményt.
A minőség fokozásához a lepréselt olajnak ülepedési időt hagyunk, majd végső lépésként megszűrjük egy olajszűrő segítségével. Ezután kerülnek palackozásra az olajok különböző méretű üvegekbe.

Folyamatosan keressük a lehetőséget termékeink bővítésére.

Fejlesztésünk során lehetőségünk van zsír szegényített magőrleményeket is készíteni, melyeket maglisztek formájában értékesítünk. Ezenkívül különböző szárítmányokat is forgalomba hozunk. Termékeink semmilyen adalékanyagot nem tartalmaznak. További információt a Termékismertetők fül alatt olvashatnak.
Lendületes csapatunk pezsdítő és szorgos munkával biztosítja vevőink számára a Maroslele Aranya hidegen sajtolt olajak és maglisztek kiváló ízét és minőségét.